Het kan al zo vervelend zijn: om welke reden dan ook afscheid moeten nemen van een werknemer. Als vervolgens deze persoon zich niet houdt aan de clausules betreft concurrentie of zakelijke relaties, kan dat schadelijk zijn voor uw bedrijf.
Ook een werknemer die het arbeidscontract overtreedt door het uitvoeren van nevenwerkzaamheden, kan schadelijk zijn voor uw bedrijf.
Heeft u het vermoeden dat het concurrentie- of relatiebeding wordt overtreden door een (ex-)werknemer, dan is het raadzaam om dit uit te laten zoeken. Voor het confronteren van de persoon en/of het nemen van juridische stappen tegen deze persoon is bewijs nodig. Bewijs dat wij u kunnen leveren.
Laat het onderzoeken. Dan heeft u zekerheid. Samen pakken we de twijfel aan.
Wat kunt u verwachten zodra u contact opneemt?
Kennismaking
In eerste instantie hebben we contact via telefoon of e-mail om in een notendop de situatie te bespreken. Indien gewenst, dit geniet de voorkeur, wordt er afgesproken op een geschikte locatie waar de mogelijkheden, haalbaarheid en voorwaarden van het onderzoek aan bod zullen komen. Op basis van deze informatie ontvangt u een offerte en een plan van aanpak. Tot dit punt vragen wij alleen uw tijd en inspanning als investering.
Openen onderzoek dossier
Wanneer u akkoord bent met de voorwaarden en het plan voor de inzet, gaat het onderzoek van start. Feiten en omstandigheden worden vastgelegd en geanalyseerd. Ontwikkelingen worden op vaste, eerder indien noodzakelijk, momenten met u gecommuniceerd. Deze terugkoppelingen zorgen ervoor dat u op de hoogte blijft van de tot dan behaalde resultaten en welke inspanningen er nog benodigd zijn. Op deze manier blijft u altijd baas over eigen portemonnee.
Uitkomst van het onderzoek
Ter afsluiting vindt, indien gewenst, een gesprek plaats met de onderzochte(n) om deze te confronteren met de uitkomst van het onderzoek. In de wet staat dat betrokkene(n) moet(en) worden geïnformeerd over het onderzoek dat naar diegene heeft plaatsgevonden. Ook als er geen gesprek plaatsvindt met onderzochte, zal deze dus wel op de hoogte gebracht worden.
U ontvangt van DKPO een onderzoeksrapport, onder andere met beeldmateriaal. Dit document is in te brengen als wettelijk geldig bewijsstuk indien u verdere juridische stappen wilt ondernemen. Verder heeft DKPO ervaring met het doen van aangifte bij de politie en kan u daarin bijstaan.
Samen pakken we de twijfel aan.
DKPO heeft een landelijke dekking. Onderzoek kan plaatsvinden door heel Nederland, waaronder Arnhem, Amsterdam, Almere, Bergen op Zoom, Bussum, Breukelen, Barendrecht, Brabant, Breda, Capelle aan den IJssel, Den Haag, Delft, Den Bosch, Dordrecht, De Bilt, Eemnes, Ede, Eindhoven, Flevoland, Gelderland, Goes, Gouda, Hilversum, Hoofddorp, Haarlem, Hoek van Holland, IJmuiden, Kockengen, Limburg, Loosdrecht, Maastricht, Maassluis, Maurik, Middelburg, Nijmegen, Noord-Brabant, Nieuw-Vennep, Nieuwegein, Oosterhout, Ouddorp, Papendrecht, Randstad, Rotterdam, Renesse, Roosendaal, Sliedrecht, ’s-Hertogenbosch, Tiel, Tilburg, Uithoorn, Utrecht, Valkenburg, Veenendaal, Veghel, Velp, Veldhoven, Vught, Waalwijk, Wassenaar, Zuid-Holland, Zoetermeer, Zwijndrecht, Zaltbommel, Zeist.