Privédetective tot uw beschikking
Privédetective en particulier onderzoeksbureau 

Achtergrond van DKPO

Met een professionele carrière bij de Koninklijke Landmacht ben ik getraind op discipline, het opmerken van afwijkende zaken, strijd en doorzettingsvermogen. In de jaren erna heb ik verschillende commerciële ervaringen opgebouwd waarbij de klant altijd centraal stond. Het resultaat is een ideale mix van discipline, alertheid, mensenkennis en duidelijke communicatie.


"Als je altijd doet wat je altijd gedaan hebt, krijg je altijd wat je altijd gekregen hebt" -Albert Einstein


In de meeste gevallen is het prettig om terug te kunnen vallen op ervaring en standaardprotocollen. Wanneer juist een andere aanpak gevraagd wordt om alsnog het gewenste resultaat te behalen, is het belangrijk om gebaande paden te verlaten en op zoek te gaan naar nieuwe manieren. 'Vindingrijk' is hierin het sleutelwoord.


Onrecht werkt verlammend
Een aantal jaar geleden heb ik zelf ervaren hoe verlammend en kwetsend onrecht en onzekerheid kan zijn. Tegelijkertijd voelde ik telkens een enorme voldoening als een strategische zet in het proces succesvol uitpakte. Mede door de steun van (juridische) professionals was ik in staat het onrecht onschadelijk te maken en de situatie in mijn voordeel af te sluiten. Ik was ontzettend trots op mijzelf! Dat was voor mij het moment dat ik besefte mensen te willen bijstaan door middel van waarheidsvinding. 

Ik geloof dat DKPO als particulier onderzoeksbureau een belangrijke bijdrage kan leveren bij het bestrijden van onrecht en onzekerheid. In zowel privé- als zakelijke aangelegenheden.Het Veteranen Search Team is een stichting van vrijwilligers die helpen bij het zoeken naar vermiste personen. Deze stichting bestaat uit overwegend veteranen vanuit verschillende geüniformeerde diensten. 

Wanneer het werk en de privéomstandigheden het toelaten, help ik zo vaak als ik kan mee tijdens een inzet. Als lid van het VST probeer ik bij te dragen aan onze maatschappij.

Voor meer informatie over het Veteranen Search Team, gaat u dan naar onderstaande site.

Veteranen Search Team 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn