Privédetective tot uw beschikking
Privédetective en particulier onderzoeksbureau 

Tarieven voor een onderzoek

Er wordt van een recherchebureau verwacht dat deze discreet en vertrouwelijk omgaat met informatie. Die geslotenheid kan bijdragen aan een schimmig imago.

DKPO wilt juist open en transparant zijn als het gaat om wat u kunt verwachten omtrent investeringen en kosten voor het laten verrichten van een onderzoek. Daarom doen we niet geheimzinnig over de standaardtarieven en voorwaarden voor de inzet van onze onderzoekers.

Het uurtarief per ingezette onderzoeker bedraagt €75,- (excl. BTW, €90,75 incl. BTW) en een reistarief van €0,41 (excl. BTW, €0.50 incl. BTW) per verplaatste kilometer. Anders dan andere recherchebureaus start het uurtarief pas bij aanvang van de werkzaamheden op de desbetreffende locatie. Reistarief wordt gerekend van, naar en tijdens werkzaamheden, indien dit van toepassing is.

Niet één onderzoek is exact hetzelfde. Er kan daarom in bepaalde situaties van de tarieven afgeweken worden. U doet er daarom het beste aan om contact met ons op te nemen. Tijdens een, voor u kosteloos, intakegesprek kunnen we de situatie doornemen en inschatten welke werkzaamheden er benodigd zijn om het gewenste resultaat te behalen. Op basis daarvan krijgt u een offerte op maat.


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn